Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FK Berri Txarrak (1432482) - arousa sc (123706) » 457943507: T42/J7/VII

Liga 457943507 Información oficial sobre el partido 457943507 en Hattrick

08.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VII.500 (38536)

Real Perdigon Alineación oficial del equipo 'Real Perdigon' en el partido 2 - 0 Deportivo d la Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo d la Coruña' en el partido
Patrik Hostinský (6') 1 - 0
Patrik Hostinský (76') 2 - 0
Real Perdigon Alineación oficial del equipo 'Real Perdigon' en el partido 2 - 0 Deportivo d la Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo d la Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Perdigon Alineación oficial del equipo 'Real Perdigon' en el partido 4 - 1 Deportivo d la Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo d la Coruña' en el partido
Tiene mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Perdigon

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportivo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Patrik Hostinský la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Perdigon es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 6.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Patrik Hostinský, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Elnathan Menashe es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Passaven 35 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Elnathan Menashe va rematar alt.
  • 236 Minuto 80 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Lampis Koumentakis haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Perdigon al minut 80.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Steve Loquet va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Patrik Hostinský gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jindřich Kníže va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 25 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 25 de partit, quan un jugador de Perdigon, en Sébastien Roux, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Lammert Ottens ocupà el lloc d'en Nathan Karpen al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Perdigon quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Deportivo d la Coruña

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Vladimír Bránsky va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Galder Olasegura, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.