Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldaju670 (492702) - R.S.D. ALCALA DE HENARES (1462978) » 457941585: T42/J2/VII

Liga 457941585 Información oficial sobre el partido 457941585 en Hattrick

04.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VII.466 (38502)

España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido 1 - 4 Pepepotamo Alineación oficial del equipo 'Pepepotamo' en el partido
Miguel Arrechea (40') 1 - 0
1 - 1 Dimitar Velichkov (44')
1 - 2 Dimitar Velichkov (69')
1 - 3 Dimitar Velichkov (74')
1 - 4 Dimitar Velichkov (80')
España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido 1 - 4 Pepepotamo Alineación oficial del equipo 'Pepepotamo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
España F.C. Alineación oficial del equipo 'España F.C.' en el partido 3 - 1 Pepepotamo Alineación oficial del equipo 'Pepepotamo' en el partido
Tiene mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del España contenien la respiració mentre en Miguel Arrechea s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Andoni Fornels va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Cem Arsay el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Río. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 83. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Dragoş Ciortea la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): César Nohales es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Després de 27 minuts, España va veure com el seu jugador 吴 (Wu) 彦宏 (Yanhong) havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Antonio Solís entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Javier Guiral ocupà el lloc d'en Antonio Jesús Grife al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de España quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En César Nohales va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Dragoş Ciortea, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Pepepotamo

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Dimitar Velichkov va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Dimitar Velichkov va marcar al minut 69 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, una falta xutada per Dimitar Velichkov va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Pepepotamo. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Passaven 80 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Dimitar Velichkov va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Yannick Thomas al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pepepotamo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Vicente Villar Villamil, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yannick Thomas de Pepepotamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cem Arsay de Pepepotamo es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Cem Arsay va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.