Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Vallparda (1585997) - Mangarranes rojos (1420654) » 457940255: T42/J6/VII

Liga 457940255 Información oficial sobre el partido 457940255 en Hattrick

01.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VII.442 (38478)

RCD Jogo Bonito Alineación oficial del equipo 'RCD Jogo Bonito' en el partido 3 - 0 Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido
Daniel Siller (33') 1 - 0
Quintus van Rijnsoever (38') 2 - 0
Henric Landbrant (73') 3 - 0
RCD Jogo Bonito Alineación oficial del equipo 'RCD Jogo Bonito' en el partido 3 - 0 Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD Jogo Bonito Alineación oficial del equipo 'RCD Jogo Bonito' en el partido 2 - 2 Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Jogo Bonito

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Daniel Siller, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bonito van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Quintus van Rijnsoever.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Henric Landbrant va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Vasil Marinov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Víctor Vales va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Bonito ho intentava per la dreta per mitjà de Henric Landbrant, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Siller de Bonito va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Quintus van Rijnsoever de Bonito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Passats 32 minuts de joc, en Stefano Palamara de Bonito va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Bonito va veure com el seu jugador Vasil Marinov havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Hendrick Grijzen entraria per ocupar el seu lloc.

Mangarranes rojos

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Mangarranes al minut 14, però el xut de Luis Fernández Navarrete va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Alex Kreißle va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefano Palamara, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): El jugador visitant Luis Fernández Navarrete va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 37 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Gojko Kapelj va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Fernández Navarrete de Mangarranes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6 de partit, el jugador Adalberto Monjaraz de Mangarranes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Mangarranes es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Paweł Gazda no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jacek Kutkiewicz al camp.