Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodillita FC (308086) - LA CREW FC (1417341) » 457940237: T42/J2/VII

Liga 457940237 Información oficial sobre el partido 457940237 en Hattrick

04.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VII.442 (38478)

Deportivo de la coruña .F.C Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la coruña .F.C' en el partido 0 - 3 Maspalomas Costa Canaria Alineación oficial del equipo 'Maspalomas Costa Canaria' en el partido
0 - 1 Aadarsh Bhadauria (22')
0 - 2 Hans Benno Estermeier (23')
0 - 3 Per Skogner (34')
Deportivo de la coruña .F.C Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la coruña .F.C' en el partido 0 - 3 Maspalomas Costa Canaria Alineación oficial del equipo 'Maspalomas Costa Canaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo de la coruña .F.C Alineación oficial del equipo 'Deportivo de la coruña .F.C' en el partido 1 - 3 Maspalomas Costa Canaria Alineación oficial del equipo 'Maspalomas Costa Canaria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de la coruña .F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Al minut 17, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Deportivo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Feliciano Llacsahuanga va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Timuçin Dönük va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 33 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Elio Recano hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Oliver Havermann. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Richard Hudgins s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Noah Paar ocupà el lloc d'en Samson Plierögen al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Deportivo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Iheb Akid no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Julian Herbst.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Dávid Berecz de Deportivo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Maspalomas Costa Canaria

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Aadarsh Bhadauria es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Hans Benno Estermeier va augmentar l'avantatge de Maspalomas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Per Skogner de Maspalomas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Filipe Machado, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Maspalomas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aadarsh Bhadauria de Maspalomas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.