Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Que Planeta Viniste (992019) - ABE TEAM (1433347) » 457938044: T42/J13/VII

Liga 457938044 Información oficial sobre el partido 457938044 en Hattrick

22.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VII.402 (38438)

De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido 2 - 1 ABE TEAM Alineación oficial del equipo 'ABE TEAM' en el partido
Daniel Cochicho (10') 1 - 0
1 - 1 Óscar José Dicastillo (66')
Mathias Fyhrstedt (82') 2 - 1
De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido 2 - 1 ABE TEAM Alineación oficial del equipo 'ABE TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De Que Planeta Viniste Alineación oficial del equipo 'De Que Planeta Viniste' en el partido 1 - 2 ABE TEAM Alineación oficial del equipo 'ABE TEAM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Que Planeta Viniste

Goles Goles

  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Daniel Cochicho va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Víctor Virto per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Planeta va ser Mathias Fyhrstedt.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Uge Colmenero Martínez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Planeta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Cristian Danciu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Uge Colmenero Martínez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Planeta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Planeta van sortir al contraatac al minut 55, però Herbert Wesselink va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Cristian Danciu de Planeta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Mika Aaltola de Planeta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Planeta, en Mathias Fyhrstedt, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Planeta es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mika Aaltola no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Urtats Lete al camp.

ABE TEAM

Goles Goles

  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Óscar José Dicastillo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Víctor Virto va fer una jugada per la banda esquerra, però Aygün Aksal va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 Óscar José Dicastillo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Aygün Aksal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 85 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Ted Muntinga, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piero Rondelli de TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Alexandre Carreiro.