Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polona Athletic Club (1371874) - Santoyo gool (1414873) » 457937880: T42/J14/VII

Liga 457937880 Información oficial sobre el partido 457937880 en Hattrick

29.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VII.399 (38435)

chupetones Alineación oficial del equipo 'chupetones' en el partido 1 - 0 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
Carmelo Laguda (38') 1 - 0
chupetones Alineación oficial del equipo 'chupetones' en el partido 1 - 0 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chupetones Alineación oficial del equipo 'chupetones' en el partido 3 - 0 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chupetones

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): chupetones va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Carmelo Laguda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en David Talaya va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de chupetones.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Carmelo Laguda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de chupetones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En David Talaya, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Luis Martín Ávila gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alexandru Calotă va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luis Martín Ávila va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carmelo Laguda de chupetones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Santoyo gool

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alfredo Fuentes Foz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Santoyo al minut 58.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santoyo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Gomar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Bóris Gouveia per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 83, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Bruno Amorim de Santoyo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Giuseppe Loretti ocupà el lloc d'en Felipe Arandia al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Santoyo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.