Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garbayuela Team (487211) - AS Castilla (1417400) » 457937628: T42/J7/VII

Liga 457937628 Información oficial sobre el partido 457937628 en Hattrick

08.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VII.395 (38431)

Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 0 - 0 AS Castilla Alineación oficial del equipo 'AS Castilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Garbayuela Team Alineación oficial del equipo 'Garbayuela Team' en el partido 0 - 2 AS Castilla Alineación oficial del equipo 'AS Castilla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garbayuela Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Garbayuela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pedro Casaldaguilla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Garbayuela va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Oña Ruiz va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marek Łosiński de Garbayuela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Bruno Lora de Garbayuela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Esben Hagelund va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

AS Castilla

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Valentín Murciano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Haldun Gizmen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 81, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Stéphane Quère va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felix Ryabinin.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79 del partit, Felix Ryabinin de l'equip Castilla, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Daniel Pedro Pannero es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, OK potente): Konstantin Makarov no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.