Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barbarians Indalicos FC (773997) - Vlad Boy's (120188) » 457935541: T42/J4/VII

Liga 457935541 Información oficial sobre el partido 457935541 en Hattrick

18.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VII.358 (38394)

CE pHoeniX Alineación oficial del equipo 'CE pHoeniX' en el partido 2 - 3 Rigañeta Experience Sei "The Revenge" Alineación oficial del equipo 'Rigañeta Experience Sei "The Revenge"' en el partido
Valter Sarti (25') 1 - 0
1 - 1 Abel Sánchez Lagos (44')
1 - 2 Jörg Leimeister (44')
Bolesław Jankowicz (72') 2 - 2
2 - 3 Abel Sánchez Lagos (87')
CE pHoeniX Alineación oficial del equipo 'CE pHoeniX' en el partido 2 - 3 Rigañeta Experience Sei "The Revenge" Alineación oficial del equipo 'Rigañeta Experience Sei "The Revenge"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CE pHoeniX Alineación oficial del equipo 'CE pHoeniX' en el partido 2 - 0 Rigañeta Experience Sei "The Revenge" Alineación oficial del equipo 'Rigañeta Experience Sei "The Revenge"' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE pHoeniX

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Valter Sarti, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del pHoeniX se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Bolesław Jankowicz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 72, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Hans Sørensen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Amezti Akordagoitia es va comportar com un juvenil al minut 39 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Experience. La jugada d'estratègia del pHoeniX per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernst Bürgin va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Bolesław Jankowicz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de pHoeniX a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Eloy Recuero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Hans Sørensen tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Rigañeta Experience Sei "The Revenge"

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Experience van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan Abel Sánchez Lagos va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): Experience va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Jörg Leimeister.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Experience sabia com jugar al contraatac, i al minut 87, Abel Sánchez Lagos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Emil Olenling hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pedro Navarro Iñiguez havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Experience, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pablo Chávez va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Experience va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Navarro Iñiguez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Pablo Chávez de Experience va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.