Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Dalton and Balboas (1415165) - Los Trakelines (774226) » 457931317: T42/J12/VII

Liga 457931317 Información oficial sobre el partido 457931317 en Hattrick

15.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / VII.282 (38318)

maniac Alineación oficial del equipo 'maniac' en el partido 1 - 1 Los Trakelines Alineación oficial del equipo 'Los Trakelines' en el partido
Zacharias Seiffertitz (56') 1 - 0
1 - 1 Jiří Brich (71')
maniac Alineación oficial del equipo 'maniac' en el partido 1 - 1 Los Trakelines Alineación oficial del equipo 'Los Trakelines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maniac Alineación oficial del equipo 'maniac' en el partido 3 - 1 Los Trakelines Alineación oficial del equipo 'Los Trakelines' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maniac

Goles Goles

  • 124 Minuto 56 (Gol de penalti): Corria el minut 56, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. maniac s'avançava en el marcador després que en Zacharias Seiffertitz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a maniac per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luki Sours, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Sjoege Kats arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Luki Sours, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Los Trakelines

Goles Goles

  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Jiří Brich que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Trakelines va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Eugen Giller-Lenz va quedar-se sol davant el porter Edorta Sasia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jiří Brich que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ireneusz Sobuś va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 43 de joc.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alfredo Cobos quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Jiří Brich per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 62, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Jorge Latorre de Trakelines va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Ángel Manrique va prendre el seu rol al minut 35.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Jiří Brich de Trakelines va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ramón Sánchez Ochoa va entrar en el seu lloc.