Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DESTROZAPELOTAS (774079) - FC Joncarets (773697) » 457930301: T42/J10/VII

Liga 457930301 Información oficial sobre el partido 457930301 en Hattrick

01.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VII.264 (38300)

DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 4 - 3 Total, indiferencia Alineación oficial del equipo 'Total, indiferencia' en el partido
0 - 1 Victor Bertalan (32')
Battista Nepi (39') 1 - 1
1 - 2 Diego Pérez de Cuevas (40')
Daniel Pinto (41') 2 - 2
2 - 3 Hugo van Aalderen (58')
Radoslav Vlačiha (68') 3 - 3
Wiem Ben Jeddou (74') 4 - 3
DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 4 - 3 Total, indiferencia Alineación oficial del equipo 'Total, indiferencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DESTROZAPELOTAS Alineación oficial del equipo 'DESTROZAPELOTAS' en el partido 0 - 1 Total, indiferencia Alineación oficial del equipo 'Total, indiferencia' en el partido
Tiene mucha potra 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESTROZAPELOTAS

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del DESTROZAPELOTAS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Battista Nepi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 del partit, el jugador Daniel Pinto de DESTROZAPELOTAS va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al DESTROZAPELOTAS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Radoslav Vlačiha, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 68.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Wiem Ben Jeddou va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de DESTROZAPELOTAS i marcant el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Battista Nepi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DESTROZAPELOTAS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Egil Brandt de DESTROZAPELOTAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72 de partit, el jugador Battista Nepi de DESTROZAPELOTAS es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Daniel Pinto, que no va rendir al seu nivell habitual.

Total, indiferencia

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Wolf va treure un córner llarg cap al segon pal que en Victor Bertalan, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a indiferencia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Diego Pérez de Cuevas.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): indiferencia va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 58. Hugo van Aalderen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del indiferencia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hugo van Aalderen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Victor Bertalan va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Hugo van Aalderen de indiferencia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 51, quan en Andrey Shironin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): indiferencia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aušrys Matkaitis va desviar el xut final de Chris Vinterling després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Luis Torres Camargo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ramón Burillo.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Diego Pérez de Cuevas de indiferencia va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): indiferencia va fer una substitució al minut 65. Ömer Rıza Mengi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Chris Vinterling.