Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Basoselay (48412) - Sinclair+2A (441785) » 457929392: T42/J2/VII

Liga 457929392 Información oficial sobre el partido 457929392 en Hattrick

04.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VII.248 (38284)

Lamá_F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamá_F.C.' en el partido 3 - 0 team aguaviva Alineación oficial del equipo 'team aguaviva' en el partido
Anthony Gardiner (20') 1 - 0
Santiago Garategui (22') 2 - 0
Anthony Gardiner (85') 3 - 0
Lamá_F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamá_F.C.' en el partido 3 - 0 team aguaviva Alineación oficial del equipo 'team aguaviva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lamá_F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamá_F.C.' en el partido 6 - 0 team aguaviva Alineación oficial del equipo 'team aguaviva' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamá_F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Anthony Gardiner va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lamá_F.C..
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lamá_F.C. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Santiago Garategui va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Lamá_F.C. va augmentar la diferència quan Anthony Gardiner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Osvaldo Riaza, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a aguaviva, però Luis Francisco Orozco no va poder encertar el xut.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kamil Płotka per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alvar Arroyo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Abajo de Lamá_F.C. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Kamil Płotka es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

team aguaviva

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Niels Knudsen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Erik Granander rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Osvaldo Riaza ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niels Knudsen de aguaviva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Alvar Arroyo de aguaviva va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pablo Alcalde va prendre el seu rol al minut 78.