Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dynamo Killo (310346) - the dj's bstiaa team (1338540) » 457929112: T42/J6/VII

Liga 457929112 Información oficial sobre el partido 457929112 en Hattrick

01.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VII.243 (38279)

Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 2 - 1 the dj's bstiaa team Alineación oficial del equipo 'the dj's bstiaa team' en el partido
Emre Atik (42') 1 - 0
1 - 1 Norberto Costa Lima (49')
Julian Veen (69') 2 - 1
Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 2 - 1 the dj's bstiaa team Alineación oficial del equipo 'the dj's bstiaa team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo Killo Alineación oficial del equipo 'Dynamo Killo' en el partido 0 - 1 the dj's bstiaa team Alineación oficial del equipo 'the dj's bstiaa team' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Killo

Goles Goles

  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Dynamo va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Emre Atik aconseguint el 1 - 0.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Dynamo prenia la batuta de l'encontre al minut 69, quan en Julian Veen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dimitri Van Droogenbroeck va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dynamo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Haritz Azkonobieta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dynamo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Emre Atik va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Dynamo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Simon Grønkjær des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Emre Atik de Dynamo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Grønkjær.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Mihai Beiu va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

the dj's bstiaa team

Goles Goles

  • 105 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Norberto Costa Lima rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Pete Cassidy, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 72 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Imre Mitring va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pete Cassidy de bstiaa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.