Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cozcurrita F.C. (491874) - Clásico de Sar (994009) » 457928199: T42/J3/VII

Liga 457928199 Información oficial sobre el partido 457928199 en Hattrick

11.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VII.227 (38263)

Bacardi Limon II Alineación oficial del equipo 'Bacardi Limon II' en el partido 1 - 2 Coruchu Alineación oficial del equipo 'Coruchu' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Mauad (39')
Hilario Serantes (66') 1 - 1
1 - 2 Kristian Erik Zastrow (73')
Bacardi Limon II Alineación oficial del equipo 'Bacardi Limon II' en el partido 1 - 2 Coruchu Alineación oficial del equipo 'Coruchu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bacardi Limon II Alineación oficial del equipo 'Bacardi Limon II' en el partido 1 - 0 Coruchu Alineación oficial del equipo 'Coruchu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bacardi Limon II

Goles Goles

  • 105 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 66, Robert Ollé va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Hilario Serantes que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en David Elosegui va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Hilario Serantes va estar a punt d'empatar per a BLII quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Toledo va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Després de 71 minuts, BLII va veure com el seu jugador Raúl Cahorts havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Terencio Cepedelo entraria per ocupar el seu lloc.

Coruchu

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Juan Antonio Mauad va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Coruchu.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kristian Erik Zastrow que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Coruchu.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Ronny Brinkmann va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Coruchu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Antonio Mauad, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Antonio Mauad va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Coruchu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Rareş-Andrei Fotino hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Silvino Maia havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Era el minut 12 quan després d'una dura entrada, el jugador Nikos Filippidis de Coruchu s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.