Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Cordobés CF (799176) - Little Ants C.F. (1436868) » 457927935: T42/J7/VII

Liga 457927935 Información oficial sobre el partido 457927935 en Hattrick

08.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VII.222 (38258)

F.C.vermell Alineación oficial del equipo 'F.C.vermell' en el partido 0 - 2 Super Cocos Alineación oficial del equipo 'Super Cocos' en el partido
0 - 1 Johannes Haubersbronn (39')
0 - 2 Eritz Alduan (72')
F.C.vermell Alineación oficial del equipo 'F.C.vermell' en el partido 0 - 2 Super Cocos Alineación oficial del equipo 'Super Cocos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.vermell Alineación oficial del equipo 'F.C.vermell' en el partido 2 - 0 Super Cocos Alineación oficial del equipo 'Super Cocos' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.vermell

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Octavian Mircioagă va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mihael Bubalo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): F.C.vermell enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): F.C.vermell va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 82 que Sergio Sisandes no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): F.C.vermell va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Massimiliano Maconi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Lajos Mitykó no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Hélio Pereira Pacheco de F.C.vermell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 69 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del F.C.vermell puguin veure en Manos Vranis jugant de nou; ja que al minut 69 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Massimiliano Maconi el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Rudy De Bilde va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juan Huyarramendia. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Super Cocos

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Super era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Johannes Haubersbronn va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Super sabia com jugar al contraatac, i al minut 72, Eritz Alduan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 81 (Ocasión evento especial): En Jimmy Pierret va fer una ràpida incursió al minut 81, però en Máté Veér no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 89, el Super estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Roman Jaster va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eritz Alduan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Velón de Super la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.