Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociación Los Empanaos FC (308622) - Antzuolako (1416413) » 457927217: T42/J9/VII

Liga 457927217 Información oficial sobre el partido 457927217 en Hattrick

22.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VII.209 (38245)

molina Alineación oficial del equipo 'molina' en el partido 0 - 2 Antzuolako Alineación oficial del equipo 'Antzuolako' en el partido
0 - 1 Pol Trobat (30')
0 - 2 Pedro Iros (76')
molina Alineación oficial del equipo 'molina' en el partido 0 - 2 Antzuolako Alineación oficial del equipo 'Antzuolako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
molina Alineación oficial del equipo 'molina' en el partido 2 - 1 Antzuolako Alineación oficial del equipo 'Antzuolako' en el partido
Tiene mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

molina

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a molina per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eugeniusz Wądołowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Clodoveo Galindo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de molina se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): molina enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Eugeniusz Wądołowski va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Esteban Garrido ocupà el lloc d'en Alin-Nicolae Cociubă al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de molina quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Antzuolako

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Antzuolako el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pol Trobat va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Antzuolako va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pedro Iros, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Ximeno Beiras va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Antzuolako que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gervasio Dolara va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ximeno Beiras de Antzuolako es va guanyar la targeta groga merescudament.