Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Expendables F.C. (1579018) - CD Guanche (487687) » 457925691: T42/J5/VII

Liga 457925691 Información oficial sobre el partido 457925691 en Hattrick

25.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VII.182 (38218)

griego Alineación oficial del equipo 'griego' en el partido 2 - 2 Felm Alineación oficial del equipo 'Felm' en el partido
0 - 1 Walter Eduardo Choque (23')
Markus Jylli (51') 1 - 1
1 - 2 Walter Eduardo Choque (68')
Rudolph Oberger (70') 2 - 2
griego Alineación oficial del equipo 'griego' en el partido 2 - 2 Felm Alineación oficial del equipo 'Felm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
griego Alineación oficial del equipo 'griego' en el partido 2 - 1 Felm Alineación oficial del equipo 'Felm' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

griego

Goles Goles

  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Saúl Fucile el va rematar Markus Jylli amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 110 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, griego van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Rudolph Oberger va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Saúl Fucile hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Miguel Lapeira Lizarra del griego ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leonardo Federico Klobobs de griego amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Mauro Balaguer ocupà el lloc d'en Saúl Fucile al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de griego quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Felm

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Walter Eduardo Choque va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Felm eren letals, i Walter Eduardo Choque va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Alfred Stadler va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Felm va ser a punt de marcar al minut 61, quan el seu jugador Corrado Simonetti va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Amit Kook va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Felm es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gianni Galliussi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sébastien Benne al camp.