Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xana fc (1333449) - No Homers (307489) » 457922287: T42/J2/VII

Liga 457922287 Información oficial sobre el partido 457922287 en Hattrick

04.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VII.121 (38157)

Seth Jiax Alineación oficial del equipo 'Seth Jiax' en el partido 3 - 1 F.C.Tanakus Alineación oficial del equipo 'F.C.Tanakus' en el partido
Carlos Sevilla (11') 1 - 0
1 - 1 Fernando Silva Coutinho (28')
Carlos Sevilla (31') 2 - 1
Cálico Chapa (59') 3 - 1
Seth Jiax Alineación oficial del equipo 'Seth Jiax' en el partido 3 - 1 F.C.Tanakus Alineación oficial del equipo 'F.C.Tanakus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Seth Jiax Alineación oficial del equipo 'Seth Jiax' en el partido 4 - 0 F.C.Tanakus Alineación oficial del equipo 'F.C.Tanakus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seth Jiax

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Sevilla de Seth aconseguir un gol al minut 11 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Seth va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Carlos Sevilla va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Amb 59 minuts jugats, en Cálico Chapa va augmentar l'avantatge de Seth a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Seth van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mario Ipalategui, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Olmeda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 34 (Lesión (no subst.)): Seth sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Victoriano Calabaza no va poder acabar el partit.
  • Minuto 34 (Jugador de campo como portero): Jacob Tomàs, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.

F.C.Tanakus

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mauro Guzmán arribés a peus de Fernando Silva Coutinho, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a F.C.Tanakus el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): En Ladislau Vilajoliu, al minut 35 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Diego Marín el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 250 Minuto 60 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Sven Lasse Messner l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Brizuela de F.C.Tanakus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Antonio Fanesi de F.C.Tanakus s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.