Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falmouth Falcons F.C. (795622) - Los Patawhisky (436262) » 457921658: T42/J5/VII

Liga 457921658 Información oficial sobre el partido 457921658 en Hattrick

25.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VII.110 (38146)

C. Alonso F.C Alineación oficial del equipo 'C. Alonso F.C' en el partido 2 - 1 Los Patawhisky Alineación oficial del equipo 'Los Patawhisky' en el partido
Guilian Selvais (2') 1 - 0
Diego Lovaina (39') 2 - 0
2 - 1 Ibrahim Orosz (41')
C. Alonso F.C Alineación oficial del equipo 'C. Alonso F.C' en el partido 2 - 1 Los Patawhisky Alineación oficial del equipo 'Los Patawhisky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C. Alonso F.C Alineación oficial del equipo 'C. Alonso F.C' en el partido 1 - 2 Los Patawhisky Alineación oficial del equipo 'Los Patawhisky' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. Alonso F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Guilian Selvais, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Alonso F.C pel centre va donar un gran resultat: el gol de Diego Lovaina va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Konstantin Hartmann per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Per Carlsson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Los Patawhisky

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gorosti Gatillueta arribés a peus de Ibrahim Orosz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Patawhisky el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sándor Kaposvári va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Janusz Hawryszko des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Leyder Cubaque quasi aconsegueix empatar per Patawhisky al minut 43, però Sándor Kaposvári va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Patawhisky creava perill des de la dreta al minut 44, però en Sándor Kaposvári, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Dániel Veress desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Leyder Cubaque quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Patawhisky va estar a punt d'empatar al 63 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alexander Negoda que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Lidório Pedrogão sol davant la porteria al minut 83, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dániel Veress de Patawhisky va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Nemanja Jerinić de Patawhisky es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.