Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morkull (1415310) - CD Lomo Roman (1338513) » 457920389: T42/J10/VII

Liga 457920389 Información oficial sobre el partido 457920389 en Hattrick

01.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VII.87 (38123)

Foners Mallorkings Alineación oficial del equipo 'Foners Mallorkings' en el partido 0 - 0 CD Lomo Roman Alineación oficial del equipo 'CD Lomo Roman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Foners Mallorkings Alineación oficial del equipo 'Foners Mallorkings' en el partido 1 - 1 CD Lomo Roman Alineación oficial del equipo 'CD Lomo Roman' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foners Mallorkings

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Mallorkings van sortir al contraatac al minut 4, però Yefthen Bouderbala va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Eduard Murgarella va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mallorkings se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ciprian Raţiu de Mallorkings la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Ignacio Carniceiro de Mallorkings s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

CD Lomo Roman

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Kamuran Yağan de Roman, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Eduard Murgarella va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Stéphane Minier va xutar a fora.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Javier Pangua, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Edmundo Calatayud no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmundo Calatayud de Roman es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 72 de partit, quan un jugador de Roman, en Carlos Martinho Calado, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.