Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gitanocf (776597) - Basque Country Fc (493373) » 457916529: T42/J9/VII

Liga 457916529 Información oficial sobre el partido 457916529 en Hattrick

22.02.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VII.18 (38054)

Baden Powell Alineación oficial del equipo 'Baden Powell' en el partido 3 - 0 Àligues Sport Alineación oficial del equipo 'Àligues Sport' en el partido
Donato Álvarez (15') 1 - 0
Marko Šijan (36') 2 - 0
João Rui da Silva (79') 3 - 0
Baden Powell Alineación oficial del equipo 'Baden Powell' en el partido 3 - 0 Àligues Sport Alineación oficial del equipo 'Àligues Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baden Powell Alineación oficial del equipo 'Baden Powell' en el partido 1 - 1 Àligues Sport Alineación oficial del equipo 'Àligues Sport' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baden Powell

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Donato Álvarez al minut 15, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Powell i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Powell eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 36, Marko Šijan va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En João Rui da Silva de Powell va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Powell van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aleixo Bissacotti va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Powell, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Donato Álvarez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Aleixo Bissacotti, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Tarquinio Bellazzini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, João Rui da Silva de Powell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleixo Bissacotti de Powell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Àligues Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Àligues va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gumersindo Gabín va desviar el xut final de Pierre-Adrien Charbonnier després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Gumersindo Gabín va fer una estirada espectacular al minut 80, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Eberhard Essigkrug.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Semblava que Sigmundo Ojario s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): En Nobre Pinto va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.