Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

menchencitoteam (436603) - Insitu Fc (1336878) » 457915998: T42/J5/VII

Liga 457915998 Información oficial sobre el partido 457915998 en Hattrick

25.01.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VII.9 (38045)

aldeanovita 4 vientos Alineación oficial del equipo 'aldeanovita 4 vientos' en el partido 3 - 1 The Motherflockers Alineación oficial del equipo 'The Motherflockers' en el partido
0 - 1 Alberto Giménez Arnau (33')
Henning Rydland (48') 1 - 1
Boudewijn Couwenberg (55') 2 - 1
Henning Rydland (67') 3 - 1
aldeanovita 4 vientos Alineación oficial del equipo 'aldeanovita 4 vientos' en el partido 3 - 1 The Motherflockers Alineación oficial del equipo 'The Motherflockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aldeanovita 4 vientos Alineación oficial del equipo 'aldeanovita 4 vientos' en el partido 0 - 2 The Motherflockers Alineación oficial del equipo 'The Motherflockers' en el partido
Tiene bastante suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aldeanovita 4 vientos

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Henning Rydland va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de aldeanovita i marcant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de aldeanovita eren letals, i Boudewijn Couwenberg va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Celso Coval va anar directament als peus de Henning Rydland que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jody Mariottini.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jody Mariottini de aldeanovita es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 86.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En David Crivello de aldeanovita va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rafael De Caldas va prendre el seu rol al minut 63.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Trần Tuấn Khương de aldeanovita va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fryderyk Kawa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Till Hochstedler estava fent un bon partit.

The Motherflockers

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Motherflockers es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Alberto Giménez Arnau es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Motherflockers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Lars-Erik Widerell va quedar-se sol davant el porter Israel Espinosa de los Monteros, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Alberto Giménez Arnau va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lars-Erik Widerell al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Olmo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Hansjürg Perritaz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Motherflockers havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lars-Erik Widerell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Juan Moreno Roldan va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Motherflockers es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.