Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calandraca F.C. (434186) - River Maudos (1591002) » 457915700: T42/J13/VII

Liga 457915700 Información oficial sobre el partido 457915700 en Hattrick

22.03.2014 15:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VII.3 (38039)

Palmeira de Chocolate Alineación oficial del equipo 'Palmeira de Chocolate' en el partido 2 - 2 Cebados FC Alineación oficial del equipo 'Cebados FC' en el partido
0 - 1 Aarni Räikkönen (19')
Melvin Hohenzollern (28') 1 - 1
Imanol Villalba (71') 2 - 1
2 - 2 Rudolph Schnedl (84')
Palmeira de Chocolate Alineación oficial del equipo 'Palmeira de Chocolate' en el partido 2 - 2 Cebados FC Alineación oficial del equipo 'Cebados FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Palmeira de Chocolate Alineación oficial del equipo 'Palmeira de Chocolate' en el partido 3 - 0 Cebados FC Alineación oficial del equipo 'Cebados FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeira de Chocolate

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Chocolate van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Melvin Hohenzollern va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 71 gràcies a la jugada de Imanol Villalba, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Chocolate va estar a punt de marcar quan Herbert Rahner va fer una passada impressionant a Tomás Vana, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herbert Rahner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): Després de 36 minuts, Chocolate va veure com el seu jugador Rajnard Krzysik havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Nebojša Tomašević entraria per ocupar el seu lloc.

Cebados FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Zülfi Tekke sempre és una garantia. Al minut 19, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Aarni Räikkönen marcar el 0 - 1 per al Cebados.
  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Cebados va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Rudolph Schnedl, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cebados, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Zülfi Tekke va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Yohan Slendebroek, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 25 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cebados va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Gelu Stoinea de Cebados hagués d'abandonar el terreny de joc. Vili Hakasalo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.