Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At Versaris (1457767) - Trinquete Ilicitano (1585232) » 457915157: T42/J4/VI

Liga 457915157 Información oficial sobre el partido 457915157 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.1018 (15336)

Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido 0 - 3 Aragón C. F. Alineación oficial del equipo 'Aragón C. F.' en el partido
0 - 1 Harald Märk (19')
0 - 2 Javier Estébanez (21')
0 - 3 Knut Sogn (77')
Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido 0 - 3 Aragón C. F. Alineación oficial del equipo 'Aragón C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Palmeira C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Palmeira C.F.' en el partido 1 - 2 Aragón C. F. Alineación oficial del equipo 'Aragón C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,1 % 6,4 % 72,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Palmeira C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Viktor Obolonskiy va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Palmeira se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Abdessabour Slaoui va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Viktor Obolonskiy va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 68 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Abdessabour Slaoui de Palmeira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Frank Yates no era cap impediment.
  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Rafael Amescua va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Aragón C. F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Harald Märk quedar desmarcat i marcar per a Aragón al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, Aragón va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Javier Estébanez, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Aragón augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Knut Sogn es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Chacobo Galinsola va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 72. En Paco París va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Knut Sogn. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Blanco de Aragón va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.