Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club a Libre (1371491) - Los amantes de mss barbara (487240) » 457914065: T42/J11/VI

Liga 457914065 Información oficial sobre el partido 457914065 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VI.998 (15316)

Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 3 - 2 Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido
0 - 1 Marius Gueguen (18')
0 - 2 Lorenzo Barquín (48')
Gorosti Urueta (74') 1 - 2
Young-Soon Kim (82') 2 - 2
Cédric Bidaut (83') 3 - 2
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 3 - 2 Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 7 - 1 Dark Vader C.F Alineación oficial del equipo 'Dark Vader C.F' en el partido
Es un cenizo 7.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club a Libre

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Libre per la dreta va donar com a resultat un gol de Gorosti Urueta al minut 74 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Young-Soon Kim va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Libre empatava el partit, 2 a 2, al minut 82.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 els aficionats van embogir quan en Cédric Bidaut va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Libre.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tuomas Ravander va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 35 minuts, en Gaetano Corsaro no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Libre van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cédric Bidaut, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Carlos Torras que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Era el minut 9 quan després d'una dura entrada, el jugador Eric Haubold de Libre s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Gaetano Corsaro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Young-Soon Kim.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Libre va fer una substitució al minut 43. Evgen Talalaev va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Paolo Arienti.

Dark Vader C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Vader prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marius Gueguen.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Vader va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Lorenzo Barquín va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jesús Calatayud va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Cengiz Aksungur va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Vader va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roberto Giaccone, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tenzin Soneca de Vader amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.