Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dragons._.fc (1458081) - Rubí Green Eagles (801947) » 457913431: T42/J6/VI

Liga 457913431 Información oficial sobre el partido 457913431 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.987 (15305)

Pugi's Team Alineación oficial del equipo 'Pugi's Team' en el partido 1 - 1 Rubí Green Eagles Alineación oficial del equipo 'Rubí Green Eagles' en el partido
Joep van Gog (17') 1 - 0
1 - 1 Ernesto Cíes (57')
Pugi's Team Alineación oficial del equipo 'Pugi's Team' en el partido 1 - 1 Rubí Green Eagles Alineación oficial del equipo 'Rubí Green Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pugi's Team Alineación oficial del equipo 'Pugi's Team' en el partido 1 - 1 Rubí Green Eagles Alineación oficial del equipo 'Rubí Green Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,5 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pugi's Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pugis va ser Joep van Gog.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Mimmo Vecchia va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Pugis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Miel ter Linde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pugis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jan Baerts, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Rubí Green Eagles

Goles Goles

  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Eagles van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 57, quan Ernesto Cíes va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Suso Alemparte Gallardo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 23, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Suso Alemparte Gallardo, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Santiago Puig Egido que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eufemio Oneroso ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Suso Alemparte Gallardo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.