Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granja Suarez F.C. (1595642) - Barcelona RedBirds (1458921) » 457913129: T42/J1/VI

Liga 457913129 Información oficial sobre el partido 457913129 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VI.982 (15300)

usilroz Alineación oficial del equipo 'usilroz' en el partido 4 - 1 celtic de ACE Alineación oficial del equipo 'celtic de ACE' en el partido
Paulo Iñiguez (34') 1 - 0
Gian Carlo Pacifici (43') 2 - 0
Gian Carlo Pacifici (47') 3 - 0
3 - 1 Efe Can Erdinç (75')
Carlos Cervello (80') 4 - 1
usilroz Alineación oficial del equipo 'usilroz' en el partido 4 - 1 celtic de ACE Alineación oficial del equipo 'celtic de ACE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
usilroz Alineación oficial del equipo 'usilroz' en el partido 2 - 1 celtic de ACE Alineación oficial del equipo 'celtic de ACE' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

usilroz

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rosendo Robledo arribés a peus de Paulo Iñiguez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a usilroz el 1 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gian Carlo Pacifici es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de usilroz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gian Carlo Pacifici progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del usilroz van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Carlos Cervello va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Eduardo Coyro va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): usilroz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Tun Weyrich va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Eduardo Coyro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Leonida Paştiu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Carlos Cervello va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en MarkPaul van IJzerloo el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Eduardo Coyro va sortir molt desviat al minut 69.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Leonida Paştiu al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Cervello va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Tun Weyrich de usilroz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Elias Potsdam de usilroz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

celtic de ACE

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors de celtic no defallien en cap moment. Producte d'això, en Efe Can Erdinç va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radosław Gwizdalski.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En MarkPaul van IJzerloo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Efe Can Erdinç de celtic va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eduardo Martí va entrar en el seu lloc.