Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HUERTANOS CF (310817) - HIJOS DE CAÍN (1370257) » 457913008: T42/J12/VI

Liga 457913008 Información oficial sobre el partido 457913008 en Hattrick

15.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / VI.979 (15297)

HUERTANOS CF Alineación oficial del equipo 'HUERTANOS CF' en el partido 2 - 1 Dirnei FC Alineación oficial del equipo 'Dirnei FC' en el partido
Germano Portela (19') 1 - 0
1 - 1 Lothar Meyke (32')
Juan Carlos Vindel (60') 2 - 1
HUERTANOS CF Alineación oficial del equipo 'HUERTANOS CF' en el partido 2 - 1 Dirnei FC Alineación oficial del equipo 'Dirnei FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
HUERTANOS CF Alineación oficial del equipo 'HUERTANOS CF' en el partido 3 - 1 Dirnei FC Alineación oficial del equipo 'Dirnei FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HUERTANOS CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 19 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Germano Portela llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Juan Carlos Vindel va donar a HUERTANOS un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Fernando Zubiaurre arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Germano Portela, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Mattias Öskär gairebé va marcar per a HUERTANOS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Germano Portela del HUERTANOS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de HUERTANOS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Antonio Mahecha, però el porter rival va fer una gran aturada.

Dirnei FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Lothar Meyke va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Dirnei va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manel Espada va desviar el xut final de José Sacristán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Martín Ardilla va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Manel Espada va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Després de 24 minuts jugats, Alfredo Parreño es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Ángel Dazar.