Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recesa (121980) - tenesida FC (1588893) » 457911027: T42/J7/VI

Liga 457911027 Información oficial sobre el partido 457911027 en Hattrick

08.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VI.944 (15262)

F.C. Speedcore Alineación oficial del equipo 'F.C. Speedcore' en el partido 2 - 3 Xcho Alineación oficial del equipo 'Xcho' en el partido
0 - 1 Sylvio Lahmers (26')
Pere Llofriu (37') 1 - 1
1 - 2 Cosmin Mare (49')
Tobias Fröbe (69') 2 - 2
2 - 3 Toni Rahi (74')
F.C. Speedcore Alineación oficial del equipo 'F.C. Speedcore' en el partido 2 - 3 Xcho Alineación oficial del equipo 'Xcho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Speedcore Alineación oficial del equipo 'F.C. Speedcore' en el partido 0 - 1 Xcho Alineación oficial del equipo 'Xcho' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Speedcore

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pere Llofriu de Speedcore es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): El contraatac de Speedcore va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Tobias Fröbe va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Speedcore va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julio Merino, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Speedcore a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marc-Marvin Sprotte va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Waldemar Świdnicki, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Merino de Speedcore es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Sattler de Speedcore va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Marc-Marvin Sprotte va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Xcho

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Xcho es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sylvio Lahmers es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 49, quan Cosmin Mare va posar els visitants Xcho per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Toni Rahi va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Xcho va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Narciso Sabasquida va desviar el xut final de Guillaume Schneider després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Sylvio Lahmers no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.