Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camerún Futbito (775469) - the starting line (313242) » 457908907: T42/J9/VI

Liga 457908907 Información oficial sobre el partido 457908907 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VI.906 (15224)

Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 3 - 3 the starting line Alineación oficial del equipo 'the starting line' en el partido
Francisco Serrano (27') 1 - 0
1 - 1 Bastian Egert (29')
1 - 2 Corneliu Popescu (30')
Patrick David Buuk (84') 2 - 2
Schorsch Biolik (87') 3 - 2
3 - 3 Bastian Egert (89')
Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 3 - 3 the starting line Alineación oficial del equipo 'the starting line' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Camerún Futbito Alineación oficial del equipo 'Camerún Futbito' en el partido 5 - 1 the starting line Alineación oficial del equipo 'the starting line' en el partido
Tiene mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camerún Futbito

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Camerún va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Francisco Serrano va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Patrick David Buuk s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Camerún contenien la respiració mentre en Schorsch Biolik s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Camerún enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 33 minuts, el Camerún va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Şükür Bayer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Camerún la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Camerún va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Şükür Bayer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manvilis Kovšovas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Serrano de Camerún amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 49 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49 de partit, Francisco Serrano de Camerún va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

the starting line

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Paul Phlipp von Bödefeld de starting va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Bastian Egert, que no va perdonar.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): En Clementin Petcu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Corneliu Popescu la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 89 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Bastian Egert marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bastian Egert, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bastian Egert va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.