Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsenal Soul (1459978) - Sanguinarios_Altea (988993) » 457908791: T42/J8/VI

Liga 457908791 Información oficial sobre el partido 457908791 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VI.904 (15222)

Arsenal Soul Alineación oficial del equipo 'Arsenal Soul' en el partido 2 - 2 Sanguinarios_Altea Alineación oficial del equipo 'Sanguinarios_Altea' en el partido
0 - 1 Roberto Baldassa (35')
0 - 2 Gonzalo Pirez (39')
Xavier Palau (70') 1 - 2
Xavier Palau (72') 2 - 2
Arsenal Soul Alineación oficial del equipo 'Arsenal Soul' en el partido 2 - 2 Sanguinarios_Altea Alineación oficial del equipo 'Sanguinarios_Altea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsenal Soul Alineación oficial del equipo 'Arsenal Soul' en el partido 2 - 0 Sanguinarios_Altea Alineación oficial del equipo 'Sanguinarios_Altea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal Soul

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Arsenal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Xavier Palau va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Xavier Palau va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Arsenal empatava el partit, 2 a 2, al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Ignacio Lafuente Santamaría arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hipólito Vilor va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 200 Minuto 68 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 68 amb una falta ben llançada per en Willy Hofbeck, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 200 Minuto 70 (Ocasión de falta): Arsenal va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 70, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Nasser El-Akram era fer passades de llarga distància. Al minut 70 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Ignacio Lafuente Santamaría però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Lafuente Santamaría.

Sanguinarios_Altea

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El Sanguinarios_Altea era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roberto Baldassa va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Sanguinarios_Altea eren letals, i Gonzalo Pirez va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Bernat Bartrolí va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sanguinarios_Altea que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones