Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Montiró (1415337) - Inter de Chamberi (488813) » 457908718: T42/J4/VI

Liga 457908718 Información oficial sobre el partido 457908718 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.903 (15221)

el glorioso c.f. Alineación oficial del equipo 'el glorioso c.f.' en el partido 4 - 0 Inter de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Inter de Chamberi' en el partido
Carlos Ordoñez Gil (31') 1 - 0
Giuseppe Birraud (68') 2 - 0
Romuald Dziuplec (74') 3 - 0
Polatkan Dürri (88') 4 - 0
el glorioso c.f. Alineación oficial del equipo 'el glorioso c.f.' en el partido 4 - 0 Inter de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Inter de Chamberi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el glorioso c.f. Alineación oficial del equipo 'el glorioso c.f.' en el partido 3 - 1 Inter de Chamberi Alineación oficial del equipo 'Inter de Chamberi' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,6 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el glorioso c.f.

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): glorioso s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Carlos Ordoñez Gil per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Giuseppe Birraud va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Romuald Dziuplec de glorioso va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de glorioso pel centre va donar un gran resultat: el gol de Polatkan Dürri va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Iturren al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Polatkan Dürri va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artur Senyushkin.

Inter de Chamberi

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Óscar Muriel va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Candido Galbarro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mikael Emilsson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Euxenio Cambre va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Chamberi va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Euxenio Cambre va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Abel Caballeria, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Marcial Baiñas va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mikael Emilsson no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juho Wettersten es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Candido Galbarro de Chamberi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): En Óscar Muriel de Chamberi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Tremoya va prendre el seu rol al minut 7.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Géza Bódi ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.