Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Guadalajara (992898) - Sekajos F.C. (1578423) » 457908055: T42/J6/VI

Liga 457908055 Información oficial sobre el partido 457908055 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.891 (15209)

Birras Drunkers Alineación oficial del equipo 'Birras Drunkers' en el partido 2 - 5 OMEGA CF Alineación oficial del equipo 'OMEGA CF' en el partido
0 - 1 Ronny Gram (21')
0 - 2 Iago Balsa (40')
Duccio Macario (62') 1 - 2
Valentin De Blauwe (64') 2 - 2
2 - 3 Iago Balsa (74')
2 - 4 Adriaan Kruijt (75')
2 - 5 Ferenc Rázga (82')
Birras Drunkers Alineación oficial del equipo 'Birras Drunkers' en el partido 2 - 5 OMEGA CF Alineación oficial del equipo 'OMEGA CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Birras Drunkers Alineación oficial del equipo 'Birras Drunkers' en el partido 3 - 1 OMEGA CF Alineación oficial del equipo 'OMEGA CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras Drunkers

Goles Goles

  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): En Raúl Morquecho va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Duccio Macario la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Valentin De Blauwe de Drunkers va aconseguir igualar el partit al minut 64, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Iago Balsa va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Duccio Macario. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al 44, Duccio Macario hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Matěj Wiesner. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Drunkers va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 54 que Matěj Wiesner no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Duccio Macario va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 78 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kévin Lourme de Drunkers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Semblava que Víctor Massaguer s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Axel Bajeux va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

OMEGA CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ronny Gram que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a OMEGA.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Iago Balsa de OMEGA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 174 Minuto 74 (Gol de penalti): En Iago Balsa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 74. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Alfredo Caballé va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de OMEGA, Adriaan Kruijt, que va marcar, sense saber com, el 2 - 4.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ferenc Rázga va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de OMEGA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gaizka Jaquinot va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Janusz Zawieja. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Ronny Gram de OMEGA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepe Patiño.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Gaizka Jaquinot es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.