Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RICKALEJ (1371454) - Pelotas de Oro (773904) » 457906940: T42/J8/VI

Liga 457906940 Información oficial sobre el partido 457906940 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VI.871 (15189)

Rickys vikingos Alineación oficial del equipo 'Rickys vikingos' en el partido 1 - 4 Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido
Santi Montserrat (28') 1 - 0
1 - 1 Wszemir Warcholak (32')
1 - 2 Wszemir Warcholak (77')
1 - 3 Tadeusz Szczeciński (79')
1 - 4 Luigi Amoroso (85')
Rickys vikingos Alineación oficial del equipo 'Rickys vikingos' en el partido 1 - 4 Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rickys vikingos Alineación oficial del equipo 'Rickys vikingos' en el partido 1 - 2 Ultimate Alliance F.C Alineación oficial del equipo 'Ultimate Alliance F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rickys vikingos

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Santi Montserrat, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. RICKYS es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): RICKYS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Šime Plečković en un 1 contra 1 amb el porter Claudio Masobello, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlo Passalacqua va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): RICKYS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlo Passalacqua va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Claudio Masobello.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de RICKYS Panayiotis Xidianakis va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paolo Procopio va entrar en el seu lloc.

Ultimate Alliance F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Torger Purucker estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Wszemir Warcholak va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 32.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Ultimate va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 77. Wszemir Warcholak va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Ultimate l'avantatge per 1 - 3. Tadeusz Szczeciński en va ser l'anotador.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Torger Purucker és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Luigi Amoroso perquè aconseguís el 1 - 4. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Ultimate va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Torger Purucker va quedar-se sol davant el porter Raúl Viola, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kevin Rupp ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Ultimate va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Raúl Viola va desviar el xut final de Usta Bayka després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Dénes Balassa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Viola, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luigi Amoroso.