Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barçalleida (1335712) - JuDaCaMo Team (48707) » 457906909: T42/J14/VI

Liga 457906909 Información oficial sobre el partido 457906909 en Hattrick

29.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VI.870 (15188)

Barçalleida Alineación oficial del equipo 'Barçalleida' en el partido 0 - 0 republicano Alineación oficial del equipo 'republicano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barçalleida Alineación oficial del equipo 'Barçalleida' en el partido 2 - 0 republicano Alineación oficial del equipo 'republicano' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barçalleida

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Barçalleida per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fabrizio Virtuani, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Antonio Cubells de Barçalleida va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Frank Guillet es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Laurenţiu Gogoaşă va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Soriano Mazo Monzón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Barçalleida va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fabrizio Virtuani en un 1 contra 1 amb el porter Soriano Mazo Monzón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Fabrizio Virtuani es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Barçalleida va fer una substitució al minut 85. Siavash Gholami va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kaarlo Kouhia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Siavash Gholami no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

republicano

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El republicano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Horacio Bauchamp va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 30, un contraatac del republicano no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Remígio Cunha perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ignacio Monreal va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Màxim Sicart, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ignacio Espín al minut 86 semblava entrar, però Màxim Sicart va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.