Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlantes de Canarias (1432479) - Es Castell_d'Alaró (1431326) » 457906274: T42/J9/VI

Liga 457906274 Información oficial sobre el partido 457906274 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VI.859 (15177)

Atlantes de Canarias Alineación oficial del equipo 'Atlantes de Canarias' en el partido 0 - 0 Es Castell_d'Alaró Alineación oficial del equipo 'Es Castell_d'Alaró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlantes de Canarias Alineación oficial del equipo 'Atlantes de Canarias' en el partido 2 - 0 Es Castell_d'Alaró Alineación oficial del equipo 'Es Castell_d'Alaró' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlantes de Canarias

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Atlantes es va veure beneficiat per la polèmica al minut 75, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Òscar Mercadé va relliscar al moment de fer el xut i el porter Miguel Serna no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Hansheinz Vögeli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlantes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Òscar Mercadé probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Es Castell_d'Alaró

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Castell_dAlaró, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Albert Drwięga va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Gonzalo Eresma va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castell_dAlaró sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Pedroso Garro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ladislav Kahánek de Castell_dAlaró es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Castell_dAlaró va fer una substitució al minut 39. Chema Casal Huerta va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luka Anžej.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 77 va fer que Gonzalo Eresma de Castell_dAlaró hagués d'abandonar el terreny de joc. Mario Gelpi va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Carlos Pedroso Garro no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Răzvan-Adrian Neagu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.