Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Gasteiz (1369426) - Casaus F.C (1365464) » 457905621: T42/J14/VI

Liga 457905621 Información oficial sobre el partido 457905621 en Hattrick

29.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VI.847 (15165)

laleydelabotellaquienlatiravaaporella Alineación oficial del equipo 'laleydelabotellaquienlatiravaaporella' en el partido 1 - 3 GZ_LOLAILO Alineación oficial del equipo 'GZ_LOLAILO' en el partido
0 - 1 Andrea Laurenza (2')
0 - 2 Stefan Wästerlius (23')
0 - 3 Józef Ditrich (40')
Per Hallström (86') 1 - 3
laleydelabotellaquienlatiravaaporella Alineación oficial del equipo 'laleydelabotellaquienlatiravaaporella' en el partido 1 - 3 GZ_LOLAILO Alineación oficial del equipo 'GZ_LOLAILO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
laleydelabotellaquienlatiravaaporella Alineación oficial del equipo 'laleydelabotellaquienlatiravaaporella' en el partido 0 - 4 GZ_LOLAILO Alineación oficial del equipo 'GZ_LOLAILO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

laleydelabotellaquienlatiravaaporella

Goles Goles

  • 104 Minuto 86 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Per Hallström va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a laleydelabotellaqui: 1 a 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Rubén Valdovinos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de laleydelabotellaqui que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Valdovinos de laleydelabotellaqui amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rubén Valdovinos de laleydelabotellaqui es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 43.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Poggiali de laleydelabotellaqui la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tadeu Castelos de laleydelabotellaqui va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Jesús Ganeroso va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de laleydelabotellaqui es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

GZ_LOLAILO

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrea Laurenza es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Stefan Wästerlius des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juho Lindeman va treure un córner llarg cap al segon pal que en Józef Ditrich, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juho Lindeman després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Ganeroso va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Józef Ditrich quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jesús Ganeroso, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Józef Ditrich.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Al minut 76, Mate Krušlin de GZ_LOLAILO va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Siegward Tollinger, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.