Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gachasmigas (1416441) - Real Balompédica Rafalé (1366901) » 457905093: T42/J8/VI

Liga 457905093 Información oficial sobre el partido 457905093 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VI.838 (15156)

gachasmigas Alineación oficial del equipo 'gachasmigas' en el partido 1 - 2 Real Balompédica Rafalé Alineación oficial del equipo 'Real Balompédica Rafalé' en el partido
0 - 1 Pavlo Zaychuk (39')
0 - 2 Pep Colom (44')
Ivan Seymenski (77') 1 - 2
gachasmigas Alineación oficial del equipo 'gachasmigas' en el partido 1 - 2 Real Balompédica Rafalé Alineación oficial del equipo 'Real Balompédica Rafalé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gachasmigas Alineación oficial del equipo 'gachasmigas' en el partido 2 - 1 Real Balompédica Rafalé Alineación oficial del equipo 'Real Balompédica Rafalé' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gachasmigas

Goles Goles

  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RBR. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ivan Seymenski la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del gachasmigas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Pauwel Keymeulen va estar a punt de marcar al minut 44 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Lat Pene no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jan Pogonowski i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a gachasmigas, però el xut de Pauwel Keymeulen va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zenon Krzyszkowski.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Vassilis Mpalatsinos de gachasmigas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Ángel Gómez va prendre el seu rol al minut 44.

Real Balompédica Rafalé

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pavlo Zaychuk va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pep Colom, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pavlo Zaychuk, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ingo Vöhringer de RBR va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Karol Wojewoda va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Claude Bogart.