Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Socrates (48334) - Riba United (1461575) » 457904965: T42/J4/VI

Liga 457904965 Información oficial sobre el partido 457904965 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.836 (15154)

Los Muñequitos FC Alineación oficial del equipo 'Los Muñequitos FC' en el partido 2 - 0 KStyle United Alineación oficial del equipo 'KStyle United' en el partido
Claudio Taborda (84') 1 - 0
Pablo Peñafiel (88') 2 - 0
Los Muñequitos FC Alineación oficial del equipo 'Los Muñequitos FC' en el partido 2 - 0 KStyle United Alineación oficial del equipo 'KStyle United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Muñequitos FC Alineación oficial del equipo 'Los Muñequitos FC' en el partido 2 - 1 KStyle United Alineación oficial del equipo 'KStyle United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,2 % 23,2 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Muñequitos FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En David Ezaval sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Claudio Taborda que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Pablo Peñafiel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Muñequitos va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Claudio Taborda va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Muñequitos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Maciel Luís Soares ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): El Muñequitos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En David Ezaval la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, David Ezaval de Muñequitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

KStyle United

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Kstyle al minut 22, però el xut de Xan da Igrexa va topar amb la tanca defensiva.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de David Cantí que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Cálico Casalonga va estar a punt de posar per davant a Kstyle amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfonso Farina va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Kstyle van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però 關 (Kwan) 智光 (Zhiguang) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danko Fantela.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Al minut 17, Bruno Trøjborg de Kstyle es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.