Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCDSabadell (1436061) - Çaharate Kirol (772239) » 457904120: T42/J4/VI

Liga 457904120 Información oficial sobre el partido 457904120 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.821 (15139)

Athletic Manzanera Alineación oficial del equipo 'Athletic Manzanera' en el partido 2 - 3 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
Josep Lafragueta (27') 1 - 0
1 - 1 Eugenio Rojas Manrique (28')
1 - 2 Elgar Pesca (53')
Teo Navarro Alas (71') 2 - 2
2 - 3 Maties Amat (73')
Athletic Manzanera Alineación oficial del equipo 'Athletic Manzanera' en el partido 2 - 3 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Manzanera Alineación oficial del equipo 'Athletic Manzanera' en el partido 2 - 0 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Manzanera

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josep Lafragueta, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Manzanera se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 109 Minuto 53 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 53 minuts Ronny Lindström es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Elgar Pesca que d'un gran xut va marcar per a los_manzanillas el 1 - 2.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ronny Lindström és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Teo Navarro Alas perquè aconseguís el 2 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Teo Navarro Alas de Manzanera va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Julio Quintana de Manzanera va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Claudio Paolucci de Manzanera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Stan Mackay de Manzanera va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Diego Guerguetiain va prendre el seu rol al minut 37.

los_manzanillas

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 28, quan Eugenio Rojas Manrique va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el los_manzanillas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Maties Amat aconseguint el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de los_manzanillas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Maties Amat, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Billy Pearce quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de los_manzanillas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elgar Pesca va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de los_manzanillas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Radovan Jakub va sortir desviat a la dreta de la porteria.