Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GAJATAS 2 ANDALUZ (1367119) - FC Cacahuete (315153) » 457904043: T42/J11/VI

Liga 457904043 Información oficial sobre el partido 457904043 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VI.819 (15137)

Lo tano Alineación oficial del equipo 'Lo tano' en el partido 3 - 2 FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido
0 - 1 Jindřich Hubený (24')
Gabirel Otazabal (34') 1 - 1
Eleazar Inguanzo (35') 2 - 1
Armando Aceijas (61') 3 - 1
3 - 2 Xofre da Veiga de Cascalla (65')
Lo tano Alineación oficial del equipo 'Lo tano' en el partido 3 - 2 FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lo tano Alineación oficial del equipo 'Lo tano' en el partido 3 - 0 FC Cacahuete Alineación oficial del equipo 'FC Cacahuete' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo tano

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Armando Aceijas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Gabirel Otazabal, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Eleazar Inguanzo de tano, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Armando Aceijas va augmentar l'avantatge de tano a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jindřich Hubený van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ricardo Várez a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): tano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mauro Somalo Portero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Ríos Picazo.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Facundo Damiani va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Armando Aceijas de tano va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 240 Minuto 59 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el tano sortien al contraatac. La falta llançada per Armando Aceijas va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Somalo Portero.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Miguel Marín de tano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Martín Miguel Marín va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de tano estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

FC Cacahuete

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Cacahuete va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 24, quan Jindřich Hubený, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 65 minuts, el tirador de faltes del Cacahuete va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xofre da Veiga de Cascalla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Xofre da Veiga de Cascalla, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Cacahuete van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Ireneusz Mandziak no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 287 Minuto 58 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Cacahuete tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Xofre da Veiga de Cascalla ho va intentar al minut 58 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xofre da Veiga de Cascalla de Cacahuete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.