Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Talleres COYSA (1596753) - los sectarios (1417941) » 457902401: T42/J7/VI

Liga 457902401 Información oficial sobre el partido 457902401 en Hattrick

08.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VI.790 (15108)

Talleres COYSA Alineación oficial del equipo 'Talleres COYSA' en el partido 3 - 0 Real Kamuhi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Kamuhi F. C.' en el partido
Christian Ekstrøm (10') 1 - 0
Christian Ekstrøm (57') 2 - 0
Christian Ekstrøm (69') 3 - 0
Talleres COYSA Alineación oficial del equipo 'Talleres COYSA' en el partido 3 - 0 Real Kamuhi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Kamuhi F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Talleres COYSA Alineación oficial del equipo 'Talleres COYSA' en el partido 2 - 0 Real Kamuhi F. C. Alineación oficial del equipo 'Real Kamuhi F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talleres COYSA

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Talleres, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Christian Ekstrøm per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Hervé Thibaut va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Christian Ekstrøm, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Christian Ekstrøm va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alberto Neto al minut 13 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lucas Barbosa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Benjamin Schütz de Talleres va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Modesto Ombreira, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Pedro Zafra es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Benjamin Schütz de Talleres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Pedro Zafra va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Talleres estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Real Kamuhi F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Riko Bornheim quasi aconsegueix empatar per Kamuhi al minut 32, però Jean-Jacques Hertzler va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Toni Planelles quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ivan Zhelezovskiy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Gojenola.