Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

equipo (1334266) - besolla (1461904) » 457901280: T42/J6/VI

Liga 457901280 Información oficial sobre el partido 457901280 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.770 (15088)

F.C.TENAC Alineación oficial del equipo 'F.C.TENAC' en el partido 2 - 3 Santurtzi Alineación oficial del equipo 'Santurtzi' en el partido
Gianni Gambino (12') 1 - 0
1 - 1 Higini Vallverdú (31')
Guy Budara (75') 2 - 1
2 - 2 Higini Vallverdú (83')
2 - 3 Beda Fauch (85')
F.C.TENAC Alineación oficial del equipo 'F.C.TENAC' en el partido 2 - 3 Santurtzi Alineación oficial del equipo 'Santurtzi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.TENAC Alineación oficial del equipo 'F.C.TENAC' en el partido 2 - 1 Santurtzi Alineación oficial del equipo 'Santurtzi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.TENAC

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): F.C.TENAC s'avançava al marcador al minut 12, després d'un rebot que va caçar en Gianni Gambino per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, Guy Budara, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. F.C.TENAC es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): F.C.TENAC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 35 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Archibald Zeyer ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): F.C.TENAC va fer una substitució al minut 38. Florian Hiblot va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tim Keijsers.

Santurtzi

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Albert Oriach entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Santurtzi, un peu providencial d'en Higini Vallverdú va situar el 1-1 al panell digital.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 83 minuts Higini Vallverdú va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Santurtzi va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Beda Fauch aconseguint el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Beda Fauch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 52, el Santurtzi estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Hilbert Crombach va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Hilbert Crombach de Santurtzi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 66, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Santurtzi que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dario Buitjes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julio Mingo-Revulgo de Santurtzi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Sacchetto de Santurtzi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Brett Lord ocupà el lloc d'en Alessandro Sacchetto al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Santurtzi quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Higini Vallverdú no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.