Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deportiv (1600385) - Le Marseille (1599709) » 457898219: T42/J11/VI

Liga 457898219 Información oficial sobre el partido 457898219 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VI.715 (15033)

deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 0 - 1 Ocellum Duri Alineación oficial del equipo 'Ocellum Duri' en el partido
0 - 1 Eduardo Jiménez (53')
deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 0 - 1 Ocellum Duri Alineación oficial del equipo 'Ocellum Duri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
deportiv Alineación oficial del equipo 'deportiv' en el partido 3 - 1 Ocellum Duri Alineación oficial del equipo 'Ocellum Duri' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

deportiv

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ximo Mallart va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Policarpio Montemayor arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): deportiv per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Roberto Tocci va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Gottlieb Kiening va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de deportiv se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): deportiv enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El deportiv va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ramón Unzaga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del deportiv sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roberto Tocci, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Heriberto Escudeiro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ottavio Canavesi.

Ocellum Duri

Goles Goles

  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Passats 53 minuts de partit, Ocellum es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Eduardo Jiménez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ocellum quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Francisco Alberto Andrés Robres va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Eduardo Jiménez de Ocellum va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.