Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dynamo de Bixot (1432293) - Historia&Books (436999) » 457897449: T42/J1/VI

Liga 457897449 Información oficial sobre el partido 457897449 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VI.702 (15020)

Dynamo de Bixot Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bixot' en el partido 0 - 2 Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido
0 - 1 Gerardo Consuegra (56')
0 - 2 Gerardo Consuegra (88')
Dynamo de Bixot Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bixot' en el partido 0 - 2 Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo de Bixot Alineación oficial del equipo 'Dynamo de Bixot' en el partido 0 - 1 Sporting Sevi Alineación oficial del equipo 'Sporting Sevi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo de Bixot

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dynamo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dominik Mózsi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Torsten Schiewack va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Jan Fret va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de Dynamo Fabrizio Triolo va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Edward Vervoort va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Fernando Martínez, que no va rendir al seu nivell habitual.

Sporting Sevi

Goles Goles

  • 170 Minuto 56 (Gol de falta): Gerardo Consuegra va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 56. 0 - 1 per a Sporting.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Sporting va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Gerardo Consuegra va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Söhnke Bundtzen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julián Rosa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Gerardo Consuegra al minut 87.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Iturriaga.