Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chapecoens (774545) - FC Oliveral (1594912) » 457897164: T42/J14/VI

Liga 457897164 Información oficial sobre el partido 457897164 en Hattrick

29.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VI.696 (15014)

F.C. LIRIOS Alineación oficial del equipo 'F.C. LIRIOS' en el partido 6 - 0 atletico demete Alineación oficial del equipo 'atletico demete' en el partido
Josep Marsol (17') 1 - 0
Israel Iramain (26') 2 - 0
Dorin Muică (54') 3 - 0
Eliseu Al·lès (58') 4 - 0
Eliseu Al·lès (60') 5 - 0
Gian Domenico Censi (61') 6 - 0
F.C. LIRIOS Alineación oficial del equipo 'F.C. LIRIOS' en el partido 6 - 0 atletico demete Alineación oficial del equipo 'atletico demete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
F.C. LIRIOS Alineación oficial del equipo 'F.C. LIRIOS' en el partido 9 - 0 atletico demete Alineación oficial del equipo 'atletico demete' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. LIRIOS

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LIRIOS. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Josep Marsol xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Israel Iramain va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Dorin Muică de LIRIOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Eliseu Al·lès va incrementar l'avantatge de LIRIOS amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LIRIOS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eliseu Al·lès va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 61, en Helge Haegele la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gian Domenico Censi que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): LIRIOS va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Josep Marsol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del atletico. La jugada d'estratègia del LIRIOS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josep Marsol va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): LIRIOS va fer una substitució al minut 34. Alfredo Fuente va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eliseu Al·lès.

atletico demete

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): atletico va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 68 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): atletico van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Javier Viesca des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Tino Dürrnagel de atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 76 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En István Ordódy, jugador de atletico, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 76. Fabio Narsete, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.