Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vallekano c.f. (438121) - gruas andres F.C. (122112) » 457896295: T42/J6/VI

Liga 457896295 Información oficial sobre el partido 457896295 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.681 (14999)

vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 4 - 0 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
Alfredo Fontanillas (17') 1 - 0
Rafael Gallús (41') 2 - 0
José Francisco Guini (51') 3 - 0
Marc Ribó (85') 4 - 0
vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 4 - 0 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vallekano c.f. Alineación oficial del equipo 'vallekano c.f.' en el partido 0 - 2 gruas andres F.C. Alineación oficial del equipo 'gruas andres F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vallekano c.f.

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. vallekano s'avançava en el marcador després que en Alfredo Fontanillas xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de vallekano pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rafael Gallús va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, vallekano va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Francisco Guini, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): El contraatac de vallekano va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Marc Ribó va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): vallekano van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Jan de Coninck va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del vallekano sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Henry Chauvin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vallekano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henry Chauvin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): vallekano van sortir al contraatac amb encert al minut 75, però Raúl Nicolás no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el vallekano sortien al contraatac. La falta llançada per Marc Ribó va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Gallús de vallekano es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Henry Chauvin de vallekano es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Sergio Barrera de vallekano va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rafael Vaz va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Rafael Vaz no era cap impediment.

gruas andres F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vedran Putnik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Juan Sánchez Rubio va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): andres va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 84, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Songür Omur.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Juan Sánchez Rubio va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.