Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thecarragals (1339270) - Pinoso C.F. (1456556) » 457895690: T42/J9/VI

Liga 457895690 Información oficial sobre el partido 457895690 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VI.670 (14988)

El Rey de la Chaca Alineación oficial del equipo 'El Rey de la Chaca' en el partido 2 - 2 VayaParDeBirras C.F. Alineación oficial del equipo 'VayaParDeBirras C.F.' en el partido
0 - 1 Eyal Nissim (23')
Per Gottsjö (24') 1 - 1
1 - 2 Eyal Nissim (65')
Per Gottsjö (81') 2 - 2
El Rey de la Chaca Alineación oficial del equipo 'El Rey de la Chaca' en el partido 2 - 2 VayaParDeBirras C.F. Alineación oficial del equipo 'VayaParDeBirras C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Rey de la Chaca Alineación oficial del equipo 'El Rey de la Chaca' en el partido 2 - 0 VayaParDeBirras C.F. Alineación oficial del equipo 'VayaParDeBirras C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rey de la Chaca

Goles Goles

  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Peetu Vankka va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Eyal Nissim va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 114 Minuto 24 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 24. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Per Gottsjö va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Chaca va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Per Gottsjö, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Chaca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacio Aguiló, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Estreia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Fabinho de Souza va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Chaca va fer una substitució al minut 84. Hans Tähismaa va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rubén Portabales.

VayaParDeBirras C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): El porter de VayaParDeBirras va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eyal Nissim va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): VayaParDeBirras van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Eyal Nissim va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Moharram Anousheh va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Jermaine Snape, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hosni Ghissassi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Moharram Anousheh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.