Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Izoard F.C (1581181) - S.D.D (1596877) » 457895641: T42/J11/VI

Liga 457895641 Información oficial sobre el partido 457895641 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VI.669 (14987)

santiago de compostela fc Alineación oficial del equipo 'santiago de compostela fc' en el partido 1 - 1 S.D.D Alineación oficial del equipo 'S.D.D' en el partido
0 - 1 Fabian Roes (36')
Isaac Batalla (65') 1 - 1
santiago de compostela fc Alineación oficial del equipo 'santiago de compostela fc' en el partido 1 - 1 S.D.D Alineación oficial del equipo 'S.D.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santiago de compostela fc Alineación oficial del equipo 'santiago de compostela fc' en el partido 0 - 2 S.D.D Alineación oficial del equipo 'S.D.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santiago de compostela fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Isaac Batalla, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guarino Bisiacco va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Larry Brough va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Isaac Batalla, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de compostela va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guarino Bisiacco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de compostela, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En 彭 (Peng) 敬亮 (Jingliang) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56, Emre Atalay de compostela va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

S.D.D

Goles Goles

  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Jack Veng va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Fabian Roes va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. S.D.D posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): S.D.D quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ramón Matute Llera va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Sérgio Prieto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. S.D.D va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jack Veng marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Miguel Arias que va xutar a fora per molt poc.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ramón Matute Llera va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Franciszek Janowczyk, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Alejandro Basulto va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del S.D.D que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 余 (Yu) 云桂 (Yungui), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón Matute Llera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de S.D.D, en Alejandro Basulto, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adrià Farrera no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.