Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Freestyle C.F. (309291) - Unión SemiNegra No Liberal (801293) » 457895114: T42/J5/VI

Liga 457895114 Información oficial sobre el partido 457895114 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VI.660 (14978)

Freestyle C.F. Alineación oficial del equipo 'Freestyle C.F.' en el partido 1 - 4 bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido
0 - 1 Marzio Povolo (12')
0 - 2 Achim Gansberger (21')
Sharon Elbaz (38') 1 - 2
1 - 3 Marzio Povolo (49')
1 - 4 Ilpo Hiitola (68')
Freestyle C.F. Alineación oficial del equipo 'Freestyle C.F.' en el partido 1 - 4 bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Freestyle C.F. Alineación oficial del equipo 'Freestyle C.F.' en el partido 1 - 0 bendita aficion Alineación oficial del equipo 'bendita aficion' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Freestyle C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Sharon Elbaz trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Freestyle va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan İskender Yüce va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ricardo Aganzo.
  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan İskender Yüce des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Antonio Ricardo Almada va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 89 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Philipp Partl de Freestyle va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Amável Tremoço va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Antonio Ricardo Almada.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Darko Urošević va sortir coix del terreny de joc, substituït per Augusto Domínguez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Alwin Fischel no era cap impediment.

bendita aficion

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 12 en Carlos Armas va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Marzio Povolo podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ilpo Hiitola va treure un córner llarg cap al segon pal que en Achim Gansberger, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Marzio Povolo va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 3 per a bendita.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): bendita va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Ilpo Hiitola va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el bendita va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): bendita van sortir al contraatac al minut 86, però Marcos Guirarte va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bendita va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marzio Povolo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guifré Exerrat de bendita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Armas de bendita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Guifré Exerrat, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.