Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xusoteam (780016) - a la parrilla (315108) » 457891502: T42/J12/VI

Liga 457891502 Información oficial sobre el partido 457891502 en Hattrick

15.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / VI.595 (14913)

zintzo balompédica Alineación oficial del equipo 'zintzo balompédica' en el partido 2 - 3 Berduras Team Alineación oficial del equipo 'Berduras Team' en el partido
Sergio Naldini (17') 1 - 0
1 - 1 Dositeu Patrón (18')
1 - 2 Miguel Bravo López (75')
1 - 3 Alfredo Canciller (80')
David Allen (81') 2 - 3
zintzo balompédica Alineación oficial del equipo 'zintzo balompédica' en el partido 2 - 3 Berduras Team Alineación oficial del equipo 'Berduras Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
zintzo balompédica Alineación oficial del equipo 'zintzo balompédica' en el partido 2 - 4 Berduras Team Alineación oficial del equipo 'Berduras Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zintzo balompédica

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va premiar balompédica amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Sergio Naldini va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, David Allen es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a balompédica per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cristian Spinoso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): balompédica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ander Alustiza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Rafael Vergueiro va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Cristian Spinoso va sortir coix del terreny de joc, substituït per Iván Honze. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Berduras Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dositeu Patrón per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 75, quan Miguel Bravo López va posar els visitants Berduras per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alfredo Canciller, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Víctor Cascante de Berduras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Robustiano Meléndez va entorpir al marcador d'en Germán García Casielles per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Berduras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Germán García Casielles va quedar-se sol davant el porter Marcelo Casoio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Víctor Cascante va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marcelo Casoio, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Canciller.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Berduras, en Lorenzo Rivera, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.